Nieuws

    No data found.

Laatste fora's

    No new posts

Tournooien

Test tournooi 2018-10-13

Rules - Rules

§ 1 Rules
Fortnite Online Tourney Regels

Op deze pagina wordt het uitgebreide reglement uiteengezet omtrent gameplay en gedrag binnen onze toernooien. Hoewel wij er naar streven om regels op te stellen voor alle scenario’s, kan er iets voorvallen waarbij assistentie nodig is. Neem dan contact op met een Admin. Elke gamer dient zich voor deelname aan het toernooi, bewust te zijn van de gedragsrichtlijnen en de online toernooi- spelregels.1.Algemeen

1.1 Deelnemers die meedoen aan een toernooi op moeten op de hoogte zijn van alle regels en worden geacht de regels in de gaten houden en ten alle tijden op te volgen. Onvoldoende kennis van de regels kan niet als excuus worden gebruikt voor het verbreken van de regels.

1.2 Er kan slechts 1 account per speler aangemaakt worden. Het verkopen, verhuren, verruilen of compensatie ontvangen.

1.3 Elke regel die verbroken wordt zal bestraft worden. De mate van de straf zal bepaald worden door de Admins die erbij betrokken zijn, ook zal er rekening gehouden worden met de situatie. Bij een straf kun je denken aan strafpunten,permanente ban,verwijdering van huidige tourney,

1.4 Speelschema’s zullen op de website geplaatst worden voor het toernooi zal beginnen. Nadat het toernooi begonnen is zullen er geen wissels of speelschema wijzigingen toegestaan worden.

1.5 Spelers die meedoen dienen het gehele toernooi te spelen met het door hen opgegeven Gamer ID

1.6 De Gamer ID (Fortnite) waarop gespeeld wordt moet gelijk zijn aan de Gamer ID die op het speelschema weergegeven wordt. Mocht er op een ander account gespeeld worden.

1.7 Alle deelnemers dienen aanwezig te zijn in de Discord van het toernooi waaraan deelgenomen wordt.

1.8 Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen verbinding en dienen een goede internet verbinding te hebben om zoveel mogelijk "lag" te voorkomen.

1.9 Achteraf of na de wedstrijd klagen dat je onterecht verloren hebt, kan niet meer meegewogen worden bij de einduitslag van een wedstrijd. Indien er vermoedens zijn dat er niet volgens de reglementen wordt gespeeld door je tegenstander, of er voor een zeer lange tijd een ernstige lag ontstaat tijdens de wedstrijd, dit graag op tijd zonder dat de tegenstander profijt heeft gemaakt van het probleem (dus begin van de wedstrijd) doorgeven aan de Admin.2.Toernooi Richtlijnen

2.1 Ieder team is verplicht minimaal één foto van de score te maken. Op deze foto moet staan: de score, de namen en plaatsing.

2.2 Alle deelnemers dienen 15 minuten voor aanvang van het toernooi zichzelf in te checken. via Discord.

2.3 Wanneer er een toernooi georganiseerd wordt in teamverband en één van de teams mist spelers, wordt het desbetreffende team gediskwalificeerd.

2.4 Wanneer een wedstrijd tijdens een toernooi bekend is, moet deze direct gestart worden. Als de wedstrijd niet kan worden gestart, wordt de schuldige speler gediskwalificeert en de huidige wedstrijd word gewoon hervat.

3. Specifieke game instellingen Fortnite